vrijdag 25 april 2014

Arco en het Grondwettelijk Hof!

Gisteren besliste het Grondwettelijk Hof om het decadente Arco dossier over de verkiezingen te tillen zodat 780.000 berooide Arco coöperanten toch nog in de verleiding zouden kunnen komen om op de CD&V te stemmen omdat ze hopen hun verloren geld te recupereren via de belastingbetaler.

Het zou mooi zijn indien De Tijd eens een artikel zou publiceren over de samenstelling van dat Grondwettelijk Hof.
Bijvoorbeeld over baron André Alen, onafhankelijk voorzitter van het Grondwettelijk Hof en voormalig kabinetschef van Wilfried Martens en Jean-Luc Dehaene.... Uiteraard volledig neutraal in dit verwerpelijke dossier.
Rechter Trees Merckx, voormalig beroepspolitica voor CD&V, uiteraard 100% neutraal in het Arco gebeuren!
Onafhankelijk rechter Erik Derycke, 23 jaar beroepspoliticus voor SPA! Voormalig staatssecretaris, minister van ontwikkelingssamenwerking en vier jaar minister van buitenlandse zaken!!!!!! Zit bij het Grondwettelijk Hof omdat hij zich nooit laat beïnvloeden door politici.
Etienne de Groot, onafhankelijk rechter bij het Grondwettelijk Hof, 19 jaar beroepspoliticus voor VLD en net als de gouverneur van de NBB onafhankelijk.

Proficiat! Ons Grondwettelijk Hof: Belgische koehandel op topniveau!
De privé aandeelhouders van onze onafhankelijke Nationale Bank kunnen er boeken over schrijven!

Werd het Grondwettelijk Hof in de Arco affaire geïnspireerd door de Heilige Geest, de Heilige Geens of voerde het gewoon bevelen van Di Rupo & co uit?
Laat me duidelijk zijn: de kans is bijzonder klein zo niet onbestaande dat Europa akkoord zal gaan met de Belgische Arco koehandel!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten