maandag 6 mei 2019

Algemene vergadering maandag 20 mei!

U kunt U deze week nog inschrijven om de algemene vergadering bij te wonen!
Geef Uw financiële tussenpersoon opdracht om de nodige formaliteiten te vervullen voor het bijwonen van de algemene vergadering en dit liefst zo snel mogelijk!

In tegenstelling tot verschillende valse berichten die rondgaan moeten Uw aandelen niet op naam staan!!!  Ook aandeelhouders met aandelen op rekening bij een bank of broker kunnen zich dus inschrijven voor de algemene vergadering!

Het allerbelangrijkste is Uw fysieke aanwezigheid om de goudrovers te tonen dat het verzet tegen de malversaties en de onteigeningen zonder compensatie van de privé aandeelhouders van de Bank geen stille dood zal sterven!

Maandag 20 mei
11 uur 30: verzamelen aan de ingang van het auditorium van de Bank aan de Warmoesberg 61 te Brussel op een kwartiertje wandelen van het Centraal Station;
12 uur: optocht met onze spandoeken naar de hoofdingang van de Bank aan de Berlaimontlaan;
13 uur: terug aan de ingang van het auditorium om de nodige formaliteiten te vervullen en een kleine lunch te nuttigen;
14 uur: aanvang van de algemene vergadering.

Ik werd de voorbije weken overspoeld met mails en ik heb die spijtig genoeg niet allemaal kunnen beantwoorden, ik hoop dat ik daarvoor op jullie begrip mag rekenen.  Voor mij persoonlijk is de voorbereiding van de vergadering en het samenstellen van de schriftelijke vragen nu een prioriteit.

Wees op tijd en verlaat het gebouw niet tenzij U naar huis wilt!
Een aandeelhouder mag te laat komen doch bij de Nationale Bank hebben ze een strategie ontwikkeld waar men vrij snel na de aanvang van de vergadering de toegangsdeuren blokkeert en zo hebben al heel wat aandeelhouders, die nog snel een boodschap wilden doen na zich ingeschreven te hebben, ervaren dat ze bij terugkomst voor een gesloten deur stonden.

Ik krijg veel vragen over hoe lang de vergadering zal duren.
Dat weet uiteraard niemand.
Belangrijkste is dat U fysiek aanwezig bent als de vergadering van start gaat.
Bij het begin van de vergadering worden de normale formaliteiten afgewerkt waarna de directie begint aan haar propaganda en dit wordt dan gewoonlijk gevolgd door een late lunch.
Daarna begint de vragenronde en gelet op de recente ontwikkelingen en de hete hangijzers zou de vergadering dit jaar weleens kunnen duren tot na middernacht.

U moet natuurlijk niet blijven tot op het einde doch het zou fijn zijn indien U tot een uur of zes/zeven zou kunnen blijven.  Houd er rekening mee dat de directie fouten begint te maken als de vermoeidheid toeslaat, dat heeft de jongste jaren tot interessante onthullingen geleid.  Indien U dus de moed kunt opbrengen om tot het einde te blijven kan dit een leerrijke ervaring worden.

Nogmaals: belangrijk is dat U fysiek aanwezig bent als de vergadering van start gaat.

Drie zaken zijn van cruciaal belang: VOLK-VOLK-VOLK!
Als U aandeelhouder bent kunt U zich nog inschrijven!
De aandelen noteren nu tegen minder dan tien procent van de werkelijke waarde!
Indien U wenst dat de aandelen boven twintigduizend euro gaan moet U beseffen dat dit niet vanzelf zal gebeuren, U zult als aandeelhouder op moeten komen voor Uw rechten!

De strijd tegen de corruptie en het leegroven van de reserves bij de Nationale Bank is niet alleen een oorlog om geld, het gaat voornamelijk over het vrijwaren van het Algemeen Belang en het verdedigen van het eigendomsrecht!

Zorg in ieder geval voor wat proviand indien U van plan bent om wat langer te blijven.
Een paar sandwiches, mars, snickers, chocolade of ander lekkers en een flesje water zijn altijd nuttig als de snoodaards een uithongeringsstrategie uitgedokterd hebben, een strategie die dikwijls gebezigd wordt als de raad van bestuur de vergadering zo kort mogelijk wil houden.

Bereid U ook voor op strenge veiligheidscontroles bij het betreden van het auditorium.  Tegenwoordig gelden ongeveer dezelfde procedures zoals op een luchthaven.  Stoute mensen willen zich een beetje veilig voelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten