zondag 15 april 2012

Aandelen op naam laten zetten!!!!

Al jarenlang dring ik aan om één of meerdere aandelen NBB op Uw naam te laten zetten bij de NBB. Hoe doet U dit? Heel eenvoudig: U geeft de instelling, waar Uw aandelen op rekening staan, gewoon de opdracht om die aandelen op naam te laten zetten bij de NBB.

De voordelen zijn legio:
1.als Uw bank failliet gaat, blijven Uw aandelen buiten schot;
2.Uw aandelen worden bij de NBB gratis bewaard;
3.U wordt automatisch schriftelijk verwittigd van en uitgenodigd voor alle vergaderingen. U moet dan enkel nog even laten weten dat U naar die vergadering komt en klaar is Kees! Alles staat klaar en duidelijk uitgelegd op de uitnodiging die U thuis ontvangt.

GELET OP DE SITUATIE BIJ DE BANKEN ZIJN UW AANDELEN VEEL VEILIGER BIJ DE MAATSCHAPPIJ IN KWESTIE DAN BIJ EENDER WELKE FINANCIELE INSTELLING!!!!!!

1 opmerking:

  1. Jaak Van Der Gucht3 mei 2012 om 19:55

    Ik zou nog verder gaan: de vennootschap zou haar beursnotering moeten schrappen, en alle aandelen verplicht op naam moeten brengen.
    Minstens wordt op die manier transparantie bekomen welke banken in welke mate aandeelhouder zijn van hun toezichthouder.
    De vennootschap dient dan wel een procedure uit te werken waarbij aandeelhouders desgewenst kunnen uitstappen tegen de juiste reële waarde van hun aandeel.

    BeantwoordenVerwijderen