maandag 23 april 2012

Algemene Vergadering NBB dinsdag 29 mei 2012!

Beleggen is, net als de strijd tegen corruptie en onrechtvaardigheid, een materie voor de lange termijn. De jongste decennia moesten een aantal belangrijke waarden in de samenleving plaats maken voor hebzucht en absurditeiten allerhande.
De massa liet dit allemaal netjes passeren omdat ze zoet werden gehouden door het manna van de kunstmatige groei die er gecreëerd werd.
Mensen zoals ik, die waarschuwden voor de gevaren van het feit dat deze kunstmatige groei gefinancierd werd met schulden, werden uitgelachen en weggehoond.
Vandaag zitten we met de gebakken peren en ondergaan we een crisis waartegen, tot op de dag van vandaag, nog steeds niks ondernomen werd.
De reden ligt voor de hand. De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze crisis, de toezichthouders en centrale bankiers, zitten nog steeds op hun comfortabele machtsposities en zij hebben er uiteraard geen belang bij dat de waarheid, hun nalatigheden en hun fouten aan het licht komen.
Door er voor te zorgen dat de massa de pijn niet voelt, kopen ze tijd doch hierdoor worden de problemen op termijn onnoemelijk veel groter.
Zolang een groot deel van de slachtoffers niet in opstand komt, kunnen de verantwoordelijken voor deze crisis rustig buiten schot blijven.

Vindt U dat het stilaan genoeg geweest is?
Zorg dan dat U op dinsdag 29 mei 2012 aanwezig bent op de algemene vergadering van de NBB zodat we kunnen beginnen met het presenteren van de rekening aan de mensen die onze welvaart om zeep geholpen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten