donderdag 2 januari 2014

2014 here we come!

Voor de privé aandeelhouders van de NBB was 2013 het jaar waarin definitief bleek dat zij niks te verwachten hebben van politiek benoemde rechters en andere instellingen.
Na heel lang zoeken vond het Hof van Cassatie een achterpoortje waardoor men kon ontsnappen aan de verplichting om het NBB dossier voor te leggen aan Europa. Het feit dat zelfs de specialisten van Deminor die verwerpelijke uitweg niet opgemerkt hadden, maakt duidelijk dat men echt wel heel diep had moeten begraven om het onrecht bij de NBB in Belgenland te kunnen houden.

Deminor werd op een beschamende manier in de steek gelaten door de privé aandeelhouders van de NBB die dachten dat Deminor het wel voor hen zou oplossen zonder dat ze zouden moeten betalen. Sinds 2004 heb ik gewaarschuwd voor het risico dat dit inhield. Ontelbare malen heb ik gesproken en geschreven over de gierigheid die de wijsheid bedroog.

We zullen het dus zelf moeten doen en in september kregen we een geschenk uit de hemel toen ik van Kanaal Z de gelegenheid kreeg om tijdens Z-talk Goossens eindelijk eens een aantal belangrijke punten heel duidelijk te schetsen.
Uit het feit dat het zoveel jaren geduurd heeft vooraleer ik die mogelijkheid kreeg, blijkt nog maar eens hoe machtig onze onafhankelijke tegenstrevers zijn.

De rol die ik speelde voor, tijdens en na het uiteenvallen van Fortis was zonder meer uitzonderlijk doch op geen enkel moment heb ik van de Belgische media de gelegenheid gekregen om een woordje uitleg te placeren. Bij ieder debat waren het de mensen die het boeltje om zeep geholpen hadden die de gelegenheid kregen om de massa te misleiden en om de aandacht van hun cruciale fouten af te leiden.

De uitzending leidde tot een stortvloed van positieve reacties en een zeer betrouwbare bron bij Kanaal Z meldde mij dat mijn interview het meest bekeken interview uit de geschiedenis van Z-talk is en dat ook het aantal reacties alle vorige records verpulverde. Dit creëert uiteraard enkele kansen die we best niet onbenut laten.

Daarom roep ik alle NBB aandeelhouders op om een beetje actiever te worden. Kom binnenkort eens naar een extra voorstelling van het jaarverslag van de NBB, schrijf je eens in voor een algemene vergadering van KBC, Belgacom, Dexia, CERA of weet ik veel. Laat je NBB aandelen of een deel ervan op naam zetten. Kom massaal naar de VFB evenementen.......

En vooral: VERGEET GEEN GROENE PET OP TE ZETTEN! Zonder die groene pet heeft het echt relatief weinig zin. Indien je je het echt niet kunt veroorloven, om met een groene pet op een meeting te verschijnen, zorg dan voor een uitdrukkelijke groene toets in je kledij.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten