dinsdag 7 januari 2014

Vergadering!

Zoals vorig jaar aangekondigd, organiseer ik een vergadering om acties voor te bereiden met het oog op een geslaagde algemene vergadering op maandag 26 mei.

Er is van alles te doen: de road show van de onafhankelijke directeurs die midden februari van start gaat, het VFB congres, algemene vergaderingen allerhande en bovenal de algemene vergadering van de Nationale Bank op maandag 26 mei, de dag na de verkiezingen.

Indien de politieke partijen, die ons land geruïneerd hebben, het gelag betalen voor hun wanbeleid gaan we dit uitgebreid kunnen vieren tijdens en na de algemene vergadering van het instituut dat dit wanbeleid een halt had moeten toeroepen.
De onafhankelijke directeurs van de NBB zijn echter slippendragers van die politici geworden waardoor ze al enkele decennia het spelletje gewoon meespelen in plaats van hun plicht te vervullen.

Ik stel voor om tijdens de week van maandag 3 tot vrijdag 7 februari ergens ten lande samen te komen. Voor de locatie gaat mijn voorkeur uit naar Sint-Niklaas omwille van de vlotte bereikbaarheid met auto of trein en de ruime, betaalbare parkeergelegenheid onder de Grote Markt.

Mensen, die aan deze vergadering willen deelnemen, kunnen hun voorkeur doormailen aan erikgeenen@hotmail.com  , de datum die het meest gevraagd wordt, zal dan vastgelegd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten