dinsdag 27 december 2011

Eendracht maakt macht!

Al jaren wijs ik op het feit dat wij tegen bijzonder machtige tegenstrevers strijden. De gevestigde politieke partijen, de politiek benoemde directeurs van de Nationale Bank en de politiek benoemde rechters vormen een hecht blok dat het zich niet kan veroorloven om fouten te maken. Allemaal hebben ze boter op het hoofd en daarom zijn ze genoodzaakt om de rangen gesloten te houden. Stuk voor stuk hebben onze tegenstrevers een pak meer macht dan alle privé aandeelhouders van de NBB tesamen.

Onze tegenstrevers hadden met alles rekening gehouden behalve met het feit dat er één koppigaard voldoende kracht en middelen zou hebben om stand te houden tegen de tsunami van onrecht waarmee de privé aandeelhouders van de NBB overspoeld werden. Een man volstond om het vuur van de strijd te laten smeulen zodat een lichte bries voldoende is om de vlammen op te doen laaien.

Die enkeling wordt echter langs alle kanten bedolven onder kritiek, dikwijls door mensen die totaal geen benul hebben van wat er werkelijk aan de hand is. Tonnen kritiek worden er geleverd door mensen die niet in staat zijn om te vertellen, laat staan te demonstreren, hoe zij het dan wel zouden aanpakken.

Voor 2012 zou ik graag volgende dingen willen zien gebeuren:
1.dat de mensen die dit dossier opgelost willen zien eindelijk aan één en hetzelfde zeel gaan trekken;
2.dat iemand die kritiek levert onmiddellijk een alternatief aanreikt en zelf de daad bij het woord voelt;
3.dat iemand die kritiek wil leveren, doch zelf geen idee heeft over hoe het dan wel moet gebeuren, die kritiek niet in het publiek uit;
4.dat iedere aandeelhouder in 2012 probeert om een paar keer een extra inspanning te leveren;
5.dat iedereen begrijpt dat het geen zin heeft om zonder groene pet naar een NBB bijeenkomst te gaan. Het percentage groene petten in het publiek is hetgeen dat telt!!!!! Een medestander, die zonder groene pet een NBB bijeenkomst bijwoont, schaart zich aan de zijde van onze tegenstrevers.

Kun je absoluut geen groene pet dragen?
Zorg dan dat je opvallende groene kledij draagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten