woensdag 28 mei 2014

Afscheid Cash/Moneytalk forum!

Gisteren namen we afscheid van het Cash/Moneytalk forum.  Het Cash forum heeft een cruciale rol gespeeld in het Nationale Bank dossier.  Terwijl de privé aandeelhouders van de NBB quasi doodgezwegen werden in de traditionele media, die liever de propaganda van de machtige bonzen van de NBB verspreidden, zorgde het Cash forum ervoor dat ik de kaars brandende kon houden.

Enkele maanden geleden werd ik op de hoogte gebracht dat het forum zou opgedoekt worden en gisteren was het dus zo ver.  Aangezien de stekker uit het forum getrokken werd op de dag na de algemene vergadering van onze NBB hebben de verantwoordelijken van Moneytalk het forum ons duidelijk de kans willen geven om hun kanaal te blijven gebruiken om de algemene vergadering voor te bereiden.  Daar kunnen we enkel dankbaar voor zijn.

Vanaf nu zal de actie verdergezet worden via deze blog en Erik Geenen Twitter.

L'Union fait la force en de waarheid overwint (Vincit Veritas) blijven mijn wapenspreuken.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!! (Tot de overwinning, voor altijd!) blijft onze strijdkreet.

Sommige mensen hebben problemen met deze beroemde uitspraak van Ernesto (Che) Guevarra doch voor mensen, die een leven in luxe opgeven om te strijden voor hun idealen en uiteindelijk zelfs hun leven opofferen, nadat ze verraden werden door hun kameraden die van koers veranderden eens ze de macht in handen hadden, zou iedereen respect moeten hebben.

De strijd tegen uitbuiting, machtsmisbruik en willekeur zou door iedere burger gevoerd moeten worden doch het is zoveel gemakkelijker om "te geloven" dat je er zelf voordeel uithaalt door het spel mee te spelen.  De pijnlijke gevolgen van deze desastreuze instelling zullen in de komende decennia gevoeld worden eens de voorraad morfine van de centrale bankiers uitgeput is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten