woensdag 4 januari 2017

Voorstelling jaarverslag Belgische economie Nationale Bank

Op maandag 13 februari wordt in Luik door gouverneur Jan Smets het startschot gegeven voor de jaarlijkse Ronde van België van de onafhankelijke directeurs van de Nationale Bank van België.

Om het werk van de Belgische regering te bewieroken en getelefoneerde voorzetten te geven bezoeken de directeur van de Nationale Bank tal van grote steden in Belgenland.

Traditioneel startte het circus in Antwerpen doch sedert vorig jaar valt deze eer Luik te beurt. Zodoende geeft gouverneur Jan Smets op maandag 13 februari de aftrap in het Palais Des Congrès te Luik.  Op woensdag 15 februari volgt Marcia De Wachter in Mechelen enzovoort.

Nieuw dit jaar is dat er ook in Brussel een voordracht gegeven wordt, namelijk op donderdag 16 februari van 11 uur 45 tot 13 uur 15 door gouverneur Smets.  Van daaruit vertrek ik dan naar Brugge waar onze onafhankelijke N-VA directeur Tom Dechaene zijn woordje zal placeren.

De volledig lijst van voordrachten vindt U terug op volgende link:

https://www.financialforum.be/nl/onthaal

Via deze link kunt U ook rechtstreeks inschrijven voor de gewenste voordrachten.

Schrijf zo snel mogelijk in want ieder jaar zijn er wel een aantal voordrachten die ruimschoots op voorhand volgeboekt zijn!

Al meer dan tien jaar hamer ik op het belang van deze voordrachten.  Ze zijn ideale gelegenheden om de onwaarschijnlijke wantoestanden en zeker de behandeling van de privé aandeelhouders van de Nationale Bank aan te kaarten.

Hopelijk laten de privé aandeelhouders deze uitgelezen kans dit jaar niet opnieuw liggen.  De voordrachten worden iedere keer met een receptie afgesloten, de ene al wat beter dan de andere, doch ze vormen een unieke gelegenheid om bij te praten en op een plezante manier nieuwe acties op poten te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten