vrijdag 26 april 2019

Oproep: ACTIE voor aanvang algemene vergadering

Sedert meer dan tien jaar voeren wij actie voor de aanvang van de algemene vergadering van de Nationale Bank.  Hoe gaat dat in zijn werk?

Samenkomst aan de ingang van het auditorium tussen 11 uur 30 en 12 uur;
Om twaalf uur optocht naar de hoofdingang van de NBB aan de Berlaimontlaan;
Om half een terug naar het auditorium om ons tijdig te kunnen inschrijven.
In feite maken we een mooie wandeling van een kleine twee kilometer waarbij we natuurlijk zoveel mogelijk aandacht proberen te trekken.

Aangezien er, in tegenstelling tot alle andere beursgenoteerde bedrijven, binnen de muren van de NBB absoluut geen beelden mogen worden gemaakt, is de actie buiten belangrijk omdat dit de enige manier is om foto's in de media te krijgen.  Dat is tot op heden ieder jaar mooi gelukt en we zien die foto's regelmatig terug opduiken in allerlei artikels in verband met algemene vergaderingen, aandeelhoudersactivisme enzovoort.

Vorig jaar was de opkomst (een twintigtal aandeelhouders) voor die actie echter bedroevend laag en het heeft uiteraard weinig zin om zoiets te doen met drie man en ne paardenkop omdat je dan het risico loopt om belachelijk gemaakt te worden in de pers.

De actie is zeer belangrijk doch ik wil ze enkel nog organiseren als ik weet dat er voldoende aandeelhouders zullen opdagen om mee op te stappen.  Indien er voldoende Chinese vrijwilligers zich aanmelden zal ik proberen om één of meerdere cameraploegen ter plaatse te krijgen en uiteraard ook een paar fotografen.

Kunnen aandeelhouders, die deze actie mee willen ondersteunen, mij even verwittigen via erikgeenen@hotmail.com    of via twitter alwaar ik de link naar deze oproep zal posten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten