zaterdag 8 januari 2022

Het waarom van de HCQ/ivermectie repressie!

Het is nog veel te vroeg om klaarheid te scheppen over alle vragen rond de Covid19 vaccins, die zullen pas over enkele jaren beantwoord kunnen worden.  Ondertussen moeten we wereldvreemde politici en hun experten op hun woord geloven terwijl hooggeschoolde, bekwame mensen met een andere mening monddood gemaakt worden.

  • Hoe veilig zijn die onvoldoende geteste, experimentele vaccins?
  • Hoe zit het met de balans tussen voor- en nadelen?
  • Wat is het nut van een vaccin als je om de drie maanden een booster moet hebben?
  • Hoe groot is de vaccinatieschade?
Vooral die laatste vraag is bijna onmogelijk te beantwoorden omdat er teveel ontsnappingsroutes zijn.  Wie kan met zekerheid zeggen of iemand, die een hartaanval of beroerte kreeg, hetzelfde probleem niet gehad zou hebben zonder vaccinatie?

Waar we heden wel zekerheid over hebben is uitermate belangrijk:
  • De Covid19 vaccins zijn slechts op de markt konden komen dankzij nood-goedkeuringen;
  • Die nood-goedkeuringen konden enkel verleend worden als er geen werkende medicijnen tegen het Covid19 virus bestonden;
  • Sinds maart 2020 kwamen wereldwijd berichten van belangrijke wetenschappers en bezorgde dokters allerhande dat zeer goede resultaten werden geboekt met HCQ en ivermectine.  In plaats van deze belangrijke informatie fatsoenlijk te onderzoeken en de betrokken mensen een plaats te gunnen in het debat werden deze professionals belachelijk gemaakt en werden de efficiënte, extreem veilige, goedkope geneesmiddelen taboe verklaard.  Zelfs dokters met patiënten die aan het sterven waren, mochten ze niet gebruiken.
Proberen het leven van een stervende mens te redden door veilige, goedkope geneesmiddelen, die al decennialang op de markt waren, te gebruiken....  Wat kan daar fout mee lopen?  Dat de stervende patiënt sterft?  Neen, wat dat stond al vast.  In een leven of dood situatie zijn er maar twee mogelijkheden.  Als het sterven geen risico meer was dan blijft als enige risico over dat de patiënt geneest.  Dat is echter een absurd risico dat het doel van geneeskunde, het genezen van zieke mensen, volledig ondergraaft tenzij... het genezen van die patiënten de noodgoedkeuring van die vaccins onmogelijk zou maken en die vaccins om één of andere reden belangrijker waren dan mensenlevens.

Antwoorden op de vragen rond de efficiëntie en de veiligheid van de Covid19 vaccins kunnen vandaag onmogelijk gegeven worden doch gans het Covid19 verhaal zou veel duidelijker worden als men wereldwijd massaal op een verantwoorde en gecontroleerde manier HCQ en ivermectine zou inzetten zonder het levensnoodzakelijke zink te vergeten en zonder absurde overdoseringen toe te dienen.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe goed HCQ/zink werken in een dosering van
200 mg HCQ en 100 mg zink tweemaal per dag.

Ik heb met mijn eigen ogen al gezien hoe stervende mensen, volledig opgegeven door de artsen en nog hoogstens één dag te leven hadden, na vijf dagen bijna volledig hersteld waren en maanden later zo gezond als een vis hun leven verderzetten.  Deze week heb ik het zelf aan den lijve ondervonden: Dinsdagavond zwaar ziek met hoge koorts en alle andere omikron-symptomen, mijn vrouw idem dito.  Na vier dagen HCQ/zink in de hoger vermelde dosering beiden zo goed als volledig hersteld.

De reden waarom men deze goed werkende, zeer veilige, goedkope geneesmiddelen verbied, is daarom volgens mij duidelijk.  Als deze middelen massaal ingezet worden en duidelijk wordt dat ze wel degelijk bijzonder efficiënt zijn, zou het grootste deel van alle Covid19 verhalen compleet onderuit halen en zou heel veel belangrijke mensen in verlegenheid brengen.

Daarom is volgens mij de eis om HCQ en ivermectine terug verkrijgbaar te maken belangrijker dan de strijd tegen de maatregelen!

Bij de strijd tegen de maatregelen is het bijzonder moeilijk om de mensen, die zich laten leiden hebben door de propaganda en die zich reeds verschillende malen hebben laten vaccineren, te overtuigen.  Bij die strijd zijn veel van die mensen onze regelrechte vijanden, als je de commentaren volgt weet je genoeg.  Als de eis, om het verbod op goedkope, prachtige medicijnen je belangrijkste strijdpunt wordt, zullen links en rechts nog wel wat radicalen en trollen zijn die dat zullen tegenwerken doch meer dan 80% van de mensen zal daar geen bezwaar tegen maken.  Als die medicijnen al tientallen jaren op de markt zijn en ivermectine zelfs een nobelprijs opgeleverd heeft...  Indien correct toegediend minder schadelijk dan aspirine en paracetamol?  Daar kan geen zinnig mens bezwaar tegen hebben.

De Covid19 elite zal zich om heel begrijpelijke redenen met hand en tand verzetten doch de massa zal dit niet begrijpen en wie weet zal het bij velen de ogen openen.

Kunnen we van HCQ en ivermectine strijdpunt nummer één maken?
Is het mogelijk om via deze omweg onze vrijheid terug te winnen en een eind te maken aan alle onzinnige maatregelen, QR codes en verplichte vaccinaties?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten