zaterdag 1 februari 2014

ACW story!

De traditionele partijen hebben van ons wetboek een doolhof gemaakt waardoor multinationals en rijke sjoemelaars altijd een uitweg vinden.

De ambtenaren lopen verloren in het doolhof. De verschrikkelijk dure advocaten, die meestal meegeschreven hebben aan die wetten, kennen het spel van binnen en van buiten en lokken de brave ambtenaren op hun één been in de vele valkuilen die ze zelf gegraven hebben.

Tijdens mijn eerste procedure tegen het overnamebod van Suez op Electrabel stond ik op het Hof van Beroep tegen dertien topadvocaten van Suez en Electrabel, dertien advocaten die tussen de 600 en 1.000 euro per uur kosten en sommigen onder hen hadden de overnamewetgeving geschreven die het pad effende voor Suez om Electrabel binnen te pakken.

De invoering van de rechtsplegingsvergoeding en BTW op erelonen voor advocaten: voor bedrijven en rijkaards een lachertje, die kunnen die kosten makkelijk betalen en/of aftrekken van de belastingen, voor de gewone burger simpelweg moordende kosten.

Over hoe onze politici in het NBB dossier wetten op maat creëerden en politiek benoemde rechters absurde rechtsplegingsvergoedingen lieten opleggen aan Deminor en de cliënten van meester Modrikamen zullen we het later hebben in het boek dat we over deze misselijkmakende affaire zullen schrijven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten