woensdag 26 februari 2014

Goed in het achterhoofd prenten!!!!

Om hun kortetermijnproblemen te verzachten, roofden de Belgische politici de jongste vijftien jaar meer dan elf miljard euro uit de reserves van de Nationale Bank!!!!!

Dit had nooit mogen gebeuren doch dankzij de onafhankelijke directeurs van de NBB kon de roof toch plaatsvinden en dan komen we aan de kern van het probleem:

Volgens de geldende wetten en de statuten had die elf miljard als volgt verdeeld moeten worden:

+/-80% of 8,8 miljard euro voor de Staat (44.000 euro per aandeel in handen van de Staat);
+/-20% of 2,2 miljard euro voor de privé aandeelhouders (11.000 euro per aandeel in handen van de privé aandeelhouders).

Dankzij het creëren van wetten op maat en de actieve corruptie van de onafhankelijke directeurs van de NBB ging het echter allemaal naar de Staat en werden de privé aandeelhouders, zonder enige compensatie, op een verwerpelijke manier onteigend.

Deze cijfers geven U een beetje een beeld over de grootte van de bedragen waarover we in het Nationale Bank-schandaal spreken.
Na de plundering van de reserves bedraagt de waarde van het aandeel, zonder rekening te houden met het goud van de NBB, vandaag ongeveer 17.000 euro.

De reden waarom de koers slechts 3.200 euro noteert, is dat de beleggers geloven dat de orgie van willekeur en machtsmisbruik bij de NBB eeuwig gaat blijven duren. Deze mensen vergissen zich echter want nog nooit in de geschiedenis heeft een orgie eeuwig geduurd.

Vincit Veritas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten