woensdag 18 februari 2015

Maandag 18 mei 2015: Algemene Vergadering Nationale Bank!

!!!!!Maandag 18 mei 2015!!!!!


De onafhankelijke regenten van de Nationale Bank van België oordeelden op 14 januari jongstleden in al hun wijsheid dat de algemene vergadering van de Nationale Bank dit jaar niet op de laatste maandag van de maand mei doch op maandag 18 mei wordt samengeroepen.  

De algemene vergadering van een beursgenoteerd bedrijf wordt zodoende zonder enige verwittiging verzet omdat de ECB tijdens het laatste weekend van mei een barbecue of iets vergelijkbaars organiseert.  Het feit dat de hoge heren van de NBB het niet eens nodig vinden om de aandeelhouders op naam schriftelijk op de hoogte te brengen van het verzetten van deze cruciale datum onderstreept nogmaals de minachting die men daar koestert voor de privé aandeelhouders van de Bank.

Aandeelhouders, die hun aandelen op naam laten zetten, worden bij ieder bedrijf schriftelijk op de hoogte gebracht van alle belangrijke gebeurtenissen.  Blijkbaar is gelden de meest elementaire regels van fatsoen niet voor de mensen die dit land naar de afgrond geleid hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten