woensdag 27 april 2016

Algemene Vergadering 17 mei 2016 Vraag 1Vraag 1

Zoals de voorbije dertien jaar stel ik vast dat de notulen van de algemene vergadering van vorig jaar absoluut niet weergeven wat er zich op de algemene vergadering afgespeeld heeft en dat de directie van de Bank weigert de antwoorden op de gestelde vragen te notuleren.  De directie verschuilt zich achter een wet die om één of andere reden hoofdaandeelhouders bevoordeelt en de rechtsgang voor kleinere aandeelhouders onwaarschijnlijk bemoeilijkt.

a. Is het voor een instelling als de Nationale Bank, die zich steeds weer beroept op het Algemeen   Belang, geen erezaak om meer te doen dan het minimum dat een slechte wet oplegt?

b. Waarom blijft de onafhankelijke directie van de NBB weigeren om een correcte weergave van de algemene vergadering te geven in de notulen?

c. Waarom blijft de onafhankelijke directie van de NBB weigeren om de antwoorden op de gestelde vragen te notuleren?

d. Ligt de reden voor het niet notuleren van de antwoorden op de gestelde vragen in het feit dat de onafhankelijke directie van de Bank zich al vele jaren in alle mogelijke bochten moet wringen om niet verstrikt te raken in het web van leugens en bedrog dat men gesponnen heeft om de illegale onteigeningen zonder compensatie en het illegaal plunderen van de reserves van de Bank te maskeren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten