maandag 30 april 2018

Oproep Algemene Vergadering dinsdag 22 mei 2018!

Dinsdag 22 mei staat de jaarlijkse algemene vergadering van de Nationale Bank op het programma.

Laat ons als zwaar mishandelde aandeelhouders samen opkomen voor onze rechten!

Deze corruptie en arrogantie mag niet blijven duren. Verder strijden voor rechtvaardigheid tijdens de komende algemene vergadering moet!

Daarom opnieuw een dringende oproep aan iedere NBB aandeelhouder om op dinsdag 22 mei vanaf 13u paraat te zijn op de Algemene Vergadering (start vergadering om 14u).


Van nu kunnen we reeds plannen maken en actie ondernemen ivm het bijwonen van deze AV.


Aandeelhouders met aandelen op rekening geven opdracht aan hun financiële instelling om het nodige te doen met het oog op het bijwonen van de Algemene Vergadering van de Nationale Bank. Dit attest moet uiterlijk op woensdag 16 mei 2018 bij de Nationale Bank toekomen.


Aandeelhouders met aandelen op naam bij de NBB volgen de richtlijnen die zij per brief ontvangen hebben.


Mensen die met de wagen komen kunnen een toegangscode voor de parking aanvragen.


Alle aandeelhouders hebben het recht om vragen te stellen. Deze vragen dienen vooraf schriftelijk ingediend te worden en uiterlijk tegen woensdag 16 mei bij de Bank toe te komen. Zeker doen!


Goed om weten! De Nationale Bank stuurt spijtig genoeg geen bevestigingsbrief meer naar de ingeschreven aandeelhouders. Dus vergewis uzelf.


Alle info met betrekking tot de komende algemene vergadering kan u HIER vinden. Mogen wij dinsdag 22 mei op jullie massale aanwezigheid rekenen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten