dinsdag 20 december 2011

De keiharde realiteit!

In plaats van hun plicht te doen vonden de directeurs van de NBB het veiliger om netjes de andere kant uit te kijken toen Verhofstadt & co dit land regelrecht de afgrond inreden.

De verantwoordelijkheid van de NBB directeurs voor de desastreuse financiële situatie van ons land is met geen pen te beschrijven.

Binnenkort kunt U persoonlijk Uw ongenoegen laten blijken tijdens de voorstelling van het jaarverslag 2011 van de NBB.

Op woensdag 15 februari 2012 geeft onafhankelijk gouverneur Luc Coene de aftrap te Antwerpen

De rijkelijk betaalde directeurs van de Nationale Bank van België worden geacht om onafhankelijk te zijn om het algemeen belang te verdedigen tegen de grillen van politici die enkel oog hebben voor de volgende verkiezingen.

In België werd de laatste onafhankelijke gouverneur Cecil de Strycker in 1982 geliquideerd nadat hij zich verzet had tegen de devaluatie van de frank die de regering achter zijn rug bedisseld had.

Sindsdien werd de NBB een speeltje van de Belgische politici en voerden de directeurs zonder morren alle bevelen uit die ze van hun broodheren ontvingen. Het braderen van onze geweldige goudvoorraad en het doorsluizen van het gros van de opbrengsten van deze verkopen naar de Schatkist is zonder meer één van de zwaarste misdrijven die ooit tegen het Belgische volk begaan werden.

In plaats van te protesteren tegen de fantasie begrotingen van Verhofstadt en co speelden de "onafhankelijke" directeurs van de NBB het misselijk makende spelletje mee zodat ons land vandaag zonder meer de staat van faillissement bereikt heeft. De toekomst zal ons leren hoe hoog de tol is die we daarvoor gaan betalen.

1 opmerking:

  1. Je hebt hier meer dan gelijk. Sinds decennia worden we niet geregeerd door bekwame politici, maar door een bende gelegaliseerde "boeven".
    het ergste is nog dat ze daar ongestraft mee wegkomen...

    Guido L

    BeantwoordenVerwijderen