dinsdag 13 december 2011

Dinsdag 29 mei 2012!!!!

Dinsdag 29 mei 2012 om 14 uur vindt de volgende algemene vergadering van de Nationale Bank plaats. De voorbereidingen voor deze vergadering werden reeds vorige maand aangevat en het is de bedoeling om dankbaar gebruik te maken van het nieuwe aanvangsuur (14 uur ipv 11 uur) om een krachtige manifestatie te organiseren rond de gebouwen van de NBB.

Dankzij het nieuwe aanvangsuur kunnen we rustig rond het middaguur een protestactie plannen zodat we het journaal van één uur halen.

De feestdagen zijn in aantocht en dit is de ideale gelegenheid om vrienden en familie warm te maken voor de unieke gelegenheid om de mensen, die aan de basis liggen van de financiële crisis, op een gepaste manier te bedanken. Het faillissement van België, de ondergang van onze sociale zekerheid, de hallucinante verarming die ons te wachten staat, hebben we te danken aan de mensen die dachten dat de hand- en spandiensten aan onbekwame politici belangrijker waren dan het vervullen van hun plichten waarvoor ze zeer rijkelijk betaald worden.

Het motiveren van vrienden en familie moet NU gebeuren!!!!!!
Dinsdag 29 mei 2012 moet NU geblokkeerd worden in de agenda's!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten