donderdag 3 april 2014

Nu actie ondernemen!!!

Hierbij een passage uit de mail die ik vandaag naar een N-VA kopstuk verzond. Een gedeelte van de mail is voorlopig nog vertrouwelijk en wordt daarom niet getoond:

Beste,

Blijkbaar wil de regering in de komende dagen een wet laten stemmen om de algemene vergadering van maandag 26 mei te vervroegen. Dit is duidelijk een poging om te verhinderen dat de algemene vergadering gehouden wordt op de dag na de belangrijke verkiezingen van 25 mei. In de veronderstelling, dat er op zondag 25 mei belangrijke politieke verschuivingen plaatsvinden, zouden er op maandag 26 mei misschien vervelende vragen gesteld kunnen worden over de samenstelling van de onafhankelijke directie van de NBB en hier ligt wellicht de reden voor deze dwaze poging om de datum van die AV te verschuiven.

Hiermee wordt nog maar eens aangetoond dat de NBB een zuiver politiek speeltje is waar totale willekeur troef is. Allemaal goed en wel doch indien deze datum verplaatst wordt, gaan er verschillende aandeelhouders, die reeds maanden geleden hun verlof aangevraagd hebben om die algemene vergadering bij te wonen, in de problemen komen. Daarom een bijkomende vraag:

Wat gaat de N-VA doen om te verhinderen dat deze belachelijke wet goedgekeurd wordt?

Graag had ik op de in deze mail geformuleerde vragen een duidelijk antwoord voor zondag 13 april ek.

Met vriendelijke groeten,

Ikke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten