zaterdag 29 april 2017

Belangrijke toelichting!

Schriftelijke vragen worden opgenomen in de notulen en aangezien de directie van de Nationale Bank al 16 jaar weigert om de antwoorden op de gestelde vragen te notuleren is een aandeelhouder verplicht om zoveel mogelijk informatie in zijn vraag te verwerken zodat men in de toekomst toch enigszins kan nagaan wat er zich afgespeeld heeft.

De reden waarom de directie van de Nationale Bank weigert om de antwoorden te notuleren is duidelijk:  Ze hebben namelijk geen enkele verdediging tegen de flagrante inbreuken die zij gepleegd hebben en zo creëren ze de ruimte om het ene jaar iets totaal anders te vertellen dan het volgende jaar.

In een brief aan Jaak Van Der Gucht schreef de Regentenraad een aantal maanden geleden dat ze niet van plan waren om het debat aan te gaan met de privé aandeelhouders.  Dat is uiteraard te begrijpen, je kunt moeilijk een debat aangaan als je geen enkel fatsoenlijk argument kunt produceren om je handelswijze te verdedigen.  Sinds 2001 weigert de directie iedere dialoog met de privé aandeelhouders, zij hadden er alle vertrouwen in dat de corrupte Belgische rechtbanken het vuile zaakje wel binnen de Belgische landsgrenzen zouden houden.  Daar zijn ze de voorbije vijftien jaar voorlopig in geslaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten