maandag 22 april 2013

Maandag 27 mei om 14 uur te Brussel!

Om de kunde en de intelligentie van de "onafhankelijke" directeurs van de NBB in te kunnen schatten, moet je op maandag 27 mei de algemene vergadering bijwonen.
Daar zul je leren dat de NBB een overheidsvehikel geworden is dat allerlei cijfers, verklaringen en ballonnetjes de wereld instuurt op bestelling.
Dit jaar wordt het meer dan ooit interessant omdat er nog nooit zoveel bewijsmateriaal werd verzameld als het voorbije jaar. Eens je die poppenkast meegemaakt hebt, weet je hoe het staat met de toekomst van dit land.
De Algemene Vergadering van de Nationale Bank van België, een must voor iedereen die wil begrijpen hoe de financiële crisis in gang gezet werd. Het zal je tevens snel duidelijk worden dat deze crisis niet meer gestopt kan worden, daarvoor is de kanker te ver uitgezaaid.
Versta je niet hoe België, in 1970 nog één van de tien rijkste landen op deze planeet, al haar reserves verloor en vandaag verzuipt in de schulden? Kom naar de Algemene Vergadering van de NBB en al je vragen zullen beantwoord worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten