maandag 4 mei 2015

Greece: the simple truth!

De negatieve commentaren over de luie Grieken, die hun afspraken niet nakomen, blijven de massa beïnvloeden.  Propaganda heeft een immens effect op de massa en vooral op hen die de geschiedenis niet kennen.


Wie zijn de ware schuldigen voor het Griekse drama?


Het antwoord op deze vraag is helemaal niet moeilijk.  De echte verantwoordelijken voor de situatie in Griekenland zijn de politici en centrale bankiers die Griekenland toe lieten treden tot de eurozone terwijl ze verduiveld goed wisten hoe de vork aan de steel van Hellas zat.  De Europese verantwoordelijken waren volledig op de hoogte van het feit dat alle Griekse cijfers fictieve wishfull numbers waren.


Het feit dat de huidige ECB voorzitter Mario Draghi van 2002 tot 2005 vice-chairman European Affairs was bij Goldman Sachs en zodoende perfect op de hoogte is van de perfide constructies, die het mogelijk maakten dat Hellas een euroland kon worden, zou iedere EU burger tot nadenken moeten stemmen.


Heeft iemand ooit berekend hoeveel winst Goldman Sachs realiseerde door Griekenland bewust het faillissement in te jagen?  Was dat een paar tientallen miljarden of meer dan honderd miljard dollar?  En toen werd Mario Draghi "toevallig" president van de ECB.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten